Concurs SEO pentru o lada de bere

O Lada de Bere
"Berea", Dan Dunn, 2007
Se ştie ca berea este băutura preferată a bărbaţilor, mai ales pe timp de canicula. E de înţeles, afara fiind cald si vara fiind lunga, barbatilor li se usuca gatul. :) si, in mod firesc, au nevoie de un pahar de bere, ca sa se racoreasca.

Drept urmare, nu cred ca este de mirare daca auzim in aceasta perioada, cu temperaturi ridicate, de concursuri in care premiile constau, in ce credeti? In sticle de bere!

Ideea acestui blog a venit tocmai in urma unui astfel de concurs, in care castigatorul va fi premiat nu cu o bere, ci cu... o lada de bere. Este vorba despre un concurs SEO, organizat intr-o comunitate preponderent masculina, in care se pune la bataie un premiu care este atractiv pentru majoritatea barbatilor: o lada de bere. Cum nu sunt barbat, trebuie sa recunosc ca nu ma inteleg bine cu berea, ca de altfel cum nu ma inteleg bine cu nici o bautura alcoolica, insa n-am putut rezista sa nu intru si eu in acest concurs, just for fun. Evident ca nu premiul in sine a fost cel care m-a atras, ci placerea de a concura.


Cateva detalii despre concurs:

  • Organizatorul concursului: Haos, Seopedia
  • Premiile concursului: Locul 1: O lada de bere continand 24 de sticle de bere, marca fiind la alegerea castigatorului, in cuantum total de maxim 100 RON; Locul 2 & 3 - Cate un Yo-Yo de fiecare; Premiu special (la alegerea organizatorului) - O masca Anonymous!
  • In ce consta concursul: Tema concursului consta in optimizarea unei pagini web pentru cuvintele cheie "o lada de bere". Deci, ca sa castig concursul ar trebui ca acest blog sa ajunga pe cea mai inalta pozitie in Google pentru aceasta cautare. 
  • Cine participa: Deocamdata se mai fac inscrieri, pana in ziua de 25 iunie 2013, ora 00. Poate ca o sa revin cu un update cand se va sti numarul exact al participantilor. Deocamdata, pana in momentul de fata, s-au inscris Seo-isti cu reputatie, vechime si experienta, deci concurenti redutabili.:)
  • Durata concursului: timp de 2 saptamani, pana la sfarsitul lunii iunie (30.06.2013 ora 00.00). Intrucat am ratat startul, pornesc cu un "handicap", dar sper sa recuperez in cele 7-8 zile ramase, iar la final sa fiu, cu acest blog, pe locul 1 in cautari, pentru expresia "o lada de bere".

Alte detalii:


Strategia mea: O sa ma bazez in principal pe noroc si pe optimizarea blogului on-page. SEO fara link-uri nu se poate, dar nu prea am timp si chef sa aduc link-uri si pentru acest blog. :)

Ce voi face cu berea cazul in care voi castiga concursul: Intrucat nu consum bere, cum am precizat deja, o voi dona cuiva, probabil celui care se va clasa pe locul 2. Desi, daca stau si ma gandesc mai bine,  poate mi-ar prinde bine sa am in casa o lada cu bere, acum, pe timp de vara, ca sa mituiesc barbatii (daca ... iti dau o bere). Pana la urma ma mai gandesc. Dar nu cred ca trebuie sa-mi fac griji din cauza asta, ar trebui sa am prea mult noroc. :)

Acestea fiind spuse, urez succes tuturor participantilor si fie ca cel mai bun sa castige o lada de bere! :)

Legaturi externe: