24 de lucruri pe care poate nu le stii despre bere

Berea este adesea considerată băutura bărbaţilor (poate mai puţin în zilele noastre decât în trecut, dar încă într-o anumită măsură). Ca majoritatea femeilor, daca este sa consum o bautura alcoolica aleg oricand vinul in locul berii, o bautura pe care eu o consider mai sofisticata, un pic mai de lady.

Dar in timp ce in zilele noastre ar putea sa ne fie greu sa gasim o fabrică de bere condusa de o femeie, totusi primele fabrici de bere au fost conduse de femei, cunoscute sub numele de Brewsters. În plus, in Peru, producerea berii era o sarcină rezervată exclusiv femeilor din clasa nobila. Și asta nu este tot, în secolul al 19-lea, in Munchen, proaspetele mamici "doborau" până la șapte halbe de bere pe zi, crezând că acest obicei le va ajuta in alăptarea bebelusilor.

Există o istorie lungă care leagă femeile de bere, și de oameni, în general. Verifica faptele de mai jos, puse împreună de cei de la WearYourBeer. Unele dintre ele probabil te vor surprinde placut, cum ar fi afirmația că berea ne face mai inteligenti - nu avem nevoie de un motiv pentru a bea o bere, dar poate unii dintre noi sunt fericiti sa gaseasca unul.

Iată câteva lucruri interesante despre aceasta bautura atat de populara si indragita, pe care s-ar putea să nu le cunosti.

Poate nu stiai despre bere ca ...
24 de lucruri despre bere
ce nu stiai despre bere